BOBCAT BÉRLÉS, FÖLDMUNKAGÉP BÉRLÉS

 

 Földmunkagép, Bobcat, földgyalu, dózer, földnyeső, markoló, kotrógép bérlés Budapesten és Pest megyében

 

Csapatunk folyamatosan készen áll, hogy az Ön hívását követően azonnal nekilásson a kiszabott feladatnak – Bobcat forgókotró bérlése kapcsán forduljon hozzánk bizalommal. 


Legyen az tereprendezés, fakivágás, gyökér kiszedés, gyepgyalulás, hulladék szállítás, árokásás, sávalap ásás, telektisztítás, fix árakkal, azonnal segítünk.

Az eltelt 20 évben több álmot teljesítettünk már multifunkcionális gépeinkkel – ezek közé tartoznak a forgókotrok, a Bobcat gépek. Árkot ástunk csatornázáshoz, kerítésekhez, sávalapot épületekhez, magánházakhoz, készítettünk emésztőket, de tisztítottunk meg telkeket a magasra nőtt bozóttól, és előkészítettük a terepet több száz tereprendezésünk során.

 

Hívjon bizalommal, akár azonnal kezdünk!

 

 

Ajánlatkérés

Árajánlatot követően az áraink FIX árak, nem változtatunk rajta!

Csapatunk mindig törekszik megtalálni a feladathoz illő legköltséghatékonyabb és legkevesebb időt igénylő megoldást. Igyekszünk továbbá szinte azonnali kezdést biztosító megoldást nyújtani a gépi földmunkára.

Kérjen egy gyors ajánlatot most és már kezdhetjük is a munkát!

 

 

+36 30 538 2573

 

 

Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek
 

 

Ahol már dolgoztunk:

 

Budapest: 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület

 

Pest megye: Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Diósd, Dobogókő, Dorog, Érd, Esztergom, Kesztölc, Leányfalu, Leányvár, Nagykovácsi, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Piliscsév, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisvörösvár, Pilisszentlászló, Pomáz, Pilismarót, Perbál, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Telki, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Úny, Üröm, Zsámbék, Dunakeszi, Albertisa, Alsónémedi, Aszód, Bag, Csömör, Dunaharaszti, Ecser, Gödöllő, Herceghalom, Ócsa, Sóskút, Szigetszentmiklós, Tahitótfalu

 De természetesen Budapest és Pest megye teljes területéről várjuk ajánlatkérését, hogy akár már ma kezdeni tudjuk a munkát!

 

Bobcat bérlés, földmunkagép bérlés vagy kézi munkaerő

 

Kisebb munkafolyamatok

Míg a kisebb, egyszerűbb munkafolyamatok elvégezhetők kézi földmunkával is – pl. kert ásás –, egy ingatlan felépítése során biztosan szükség lesz földmunkagépekre is.
 
De még kisebb munkáknál sem elhanyagolható szempont, hogy a kézi munkaerő ára magasan megugrott, így még akkor is érdemes lehet fontolóra venni egy munkagép bérlését, ha nagyobb kertünket, földterületünket szeretnénk felásni.

Telektisztítás, fakivágás, gyökér kiszedés, gyepgyalulás valamint hulladék szállítás,  rakodás esetén tehát sokszor érdemesebb földmunkagépekhez folyamodni, amihez többféle caterpillar kanál áll rendelkezésünkre, mint a lassabb és költségesebb kézi munkaerőt igénybe venni.


Építkezések

Építkezés esetén, az épület felépítése a telek megtisztításával kezdődik, amely számos kihívást jelenthet a kézi munkával végzett földmunka esetén: ha a növényzet között nem csak bozótok, hanem nagy és idős fák is megtalálhatóak, ezeket emberi erővel nehezen, vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani – főként, ha azok egy sziklás, agyagos, vagy kötött talajszerkezetbe kapaszkodnak. Ilyenkor jönnek szóba a Bobcat forgókotró munkagépek.

A telektisztítás után átgondolandó, hogy a tereprendezési folyamat vajon megoldható-e kézi munkaerővel? Az esetek többségében nem. Az építkezés megkezdése előtt, a tereprendezés során az egyenetlen talajt egységesíteni kell – a gyorsabb és precízebb munka érdekében itt is érdemes munkagépekhez fordulnunk.

Ha már rendezettnek mondhatjuk a telket, következik a sávalap ásás, valamint az árokásás, ezek az épület stabilitását adják meg, lehetővé teszik a közművek, vezetékek fektetését. 

Egyéb területek, ahol földmunkagépekre lehet szükség

Nem csak kertekről és épületekről eshet szó földmunka esetén, hanem medencék, utak, hidak, vagy parkok építéséről, ahol ismét időhatékonyabb a munkagépek bevetése!

 

Bérelhető földmunkagépeink


Gumiláncos forgókotró, markoló, bobcat rakodógép és bontó földmunkagépek

Gépi földmunka szolgáltatásaink


Tereprendezés, tereptisztítás, sávalap ásás, árokásás, alapásás, anyagmozgatás, bontás, betontörés, hóeltakarítás, hótolás