TEREPRENDEZÉS, TEREPTISZTÍTÁS

 

+36 30 538 2573

 

Tereprendezés, tereptiszítás, Fakivágás Budapesten és Pest megyében

Földmunkagépeinkkel pontosan és költséghatékonyan tudjuk megvalósítani többek között az alábbi feladatokat: Tereprendezésre bozótirtás, fakivágás és gyökér kiszedés, talajkiszedés, gyomirtás, termőföld feltöltés, talajfeltöltés, talajcsere, kertrendezés, föld terítése, szórása, területtisztítás, parkosítás, viacolor és térkő alap kiszedés és murvazás, földvisszatöltés és talajegyengetés.

Csapatunk folyamatosan készen áll, hogy az Ön hívását követően azonnal nekilásson a kiszabott feladatnak – ipari padlók beton monolit vasbeton  kiemelese beton bontás betontörése alap bontás törés törõfejjel hidraulikus bontókalapács aszfalt  útburkolat eltávolítása pince medence járda kocsifeljaró beton lépcső épület és családiház bontás sitt törmelék elszállítása is Bobcat bérlés, tereprendezés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal. 

 

 

Profi tereprendezés, bármilyen körülmények között

 

Az eltelt húsz évben Budapesten és számos Pest megyei településen is végeztünk már tereprendezési munkálatokat, így bátran hívhat minket, akár a legdurvább helyzettel is boldogulunk! Összeszokott csapatként cégünk gördülékenyen elvégez bármilyen földmunkát. Szakembereink bármilyen típusú talajon megállják a helyüket Bobcat gépeinkkel.

 

Milyen költségekkel kell számolni a tereprendezés során?

 

A tereprendezés költségeit számos tényező befolyásolja, így áraink minden esetben személyre szabottak. Az ár alapvetően a terület méretétől függ, de  befolyásolja az is, hogy a területen milyen növényzet van, sík terepről, vagy hegyről van szó, milyen a talaj fajtája (homoktalaj, sziklás talaj, erősen kötött talaj), és milyen a megközelíthetősége Tereprendezése, tereptisztítása, bozótirtása, fűkaszálása, magas fakivágása.

Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy még a legmostohább körülmények között is földmunagépekkel végzett munka a legköltséghatékonyabb, mivel azonnal kezdjük a munkálatokat és Bobcat gépeink könnyedén megbírkóznak bármilyen talajtípussal, így a tereprendezés, területtisztítás rövid időn belől elvégezhető, ami jelentős anyagi megtakarítást jelent a megbízónak.

 

Bérelhető földmunkagépeink


Gumiláncos forgókotró, markoló, bobcat rakodógép és bontó földmunkagépek

Gépi földmunka szolgáltatásaink


Tereprendezés, tereptisztítás, fakivágás, bozóirtás, sávalap ásás, árokásás, alapásás, anyagmozgatás, bontás, betontörés, hóeltakarítás, hótolás

 

Hívjon bizalommal, akár azonnal elkezdjük a tereprendezést!

 

Ajánlatkérés

 

Csapatunk mindig törekszik megtalálni a feladathoz illő legköltséghatékonyabb és legkevesebb időt igénylő megoldást. Igyekszünk továbbá szinte azonnali kezdést biztosító megoldást nyújtani a gépi földmunkára nyomvonal vezeték kábel Csatorna bekötés árok ásás Közmű árok ásás és visszatemetése tereprendezésre bozótirtás fakivágás és gyökér kiszedése.

Kérjen egy gyors ajánlatot most és már kezdhetjük is a munkát!

 

Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek