Tereprendezés, tereptisztítás gépi földmunkával
Budapesten és Pest megye teljes területén

Kérjen egy gyors ajánlatot most és már kezdhetjük is a munkát!

 

+36 30 538 2573

 

 

Tereprendezés 1. lépés: A terület felmérése

A munkaterületet pontos felmérésekkel kell meghatározni, hogy ezek segítségével a földmunkát végző szakemberek megállapíthassák melyek a munkához szükséges gépek, eszközök. A felmérés segít abban, hogy meghatározzuk a munka időtartamát, de ilyenkor derül ki, hogy szükséges-e extra földet hordani a helyszínre, vagy egy felesleggel számolhatunk, amelynek meg kell oldanunk az elszállítását.

Tereprendezés 2. lépés: Növényzet kitermelése, épületek lebontása

A második lépésben kezdődik meg a tényleges tereprendezés. Tükrözés házalap, térkő alapozás, Kérti Terasz föld lépcsőzés készítés, Profi rezső tereprendezés Gépi-, tereprendezés meredeken Ekkor a Bobcat gépek segítségével a növényzetet gyökereit ássuk ki, azaz kitermeljük a fákat, bokrokat. Ezt követik az épületek, amennyiben azok is találhatóak az adott területen. A bontási munkálatok után elszállításra kerülnek a törmelékek. Ha megtisztítottuk a terepet a törmelékektől, az épületek alapjának kiásása és azok elhordása következik – ez jelentős extra földigénnyel jár főként a mély betonalapok esetében.

Tereprendezés 3. lépés: A kitermelt föld elszállítása, töltése

Az előző lépés végéhez érve a terület megtisztult, ilyenkor kezdődik el a munkagépek által végzett talaj kiegyenlítése. A munkálat során kiderül, hogy a terület mely részéről szükséges földet áthelyezni, vagy hova szükséges földet tölteni. Amennyiben füvesítést, vagy díszkert építést is tervezünk, fontos ilyenkor figyelembe venni, hogy talajcserére is szükség lehet, máskülönben gyomnövények nőhetnek bele a zöld pázsitba.

A tereprendezést, mint minden földmunkát érdemes profikra bízni! Ne habozzon hívni minket, ha megvalósítanál álmai díszkertjét, vagy felfrissíteni cégének udvarát!

 


Milyen költségekkel kell számolni a tereprendezés során?

A tereprendezés költségeit számos tényező befolyásolja, így minden ár személyre szabott. Az ár a terület méretétől függ, de ugyanakkor befolyásolja az is, hogy milyen növényzet van rajta, sík terepen helyezkedik el vagy hegyen, milyen a talaj fajtája (homoktalaj, sziklás talaj, erősen kötött talaj), és milyen a megközelíthetősége.

Fontos tudni azonban, hogy ez a munkálat az egyik legköltséghatékonyabb munka, mivel rövid időn belől elvégezhető annak köszönhetően, hogy 1. azonnal elkezdjük a munkálatokat, 2. Bobcat gépeink nagyon könnyedén megbirkóznak a fent említett talajtípusok bármelyikével. Magánkertek esetén a munka teljes ideje akár 1 nap is lehet!

 

Hívjon bizalommal, akár azonnal elkezdjük a tereprendezést!

 

Ajánlatkérés

Csapatunk mindig törekszik megtalálni a feladathoz illő legköltséghatékonyabb és legkevesebb időt igénylő megoldást. Igyekszünk továbbá szinte azonnali kezdést biztosító megoldást nyújtani a gépi földmunkára nyomvonal vezeték kábel Csatorna bekötés árok ásás Közmű árok ásás és visszatemetése Tereprendezése.

Kérjen egy gyors ajánlatot most és már kezdhetjük is a munkát!

 

Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek
Bérelhető bobcatek

 

+36 30 538 2573

 

info@bobpilot.hu